Published On: lun, iun. 19th, 2017

FOTO: Vezi cum sa dai mai putin la o nunta

Pentru ca tot suntem in plin sezon al nuntilor, un barbat a venit cu o idee ingenioasa care ne ajuta sa dam mai putin la o nunta.  

Barbatul, care se semneaza Moldoveanu', a scris pe spatele plicului, in care se presupune ca ar fi darul de nunta,  cheltuielile pe care le-a facut cu ocazia nuntii la care a participat si un mesaj adresat mirilor pe care ii acuza ca l-au adus la faliment.

plic nuntaCheltuieli sunt urmatoarele:

·         120 lei trenul;

·         vreo 200 lei lautarii;

·         150 lei pantaloni distrusi cu ceara;

·         6 pachete de tigari – 102 lei;

·         alti 120 lei trenul spre casa.

La un calcul rapid reiese ca Moldoveanu' a cheltuit aproape 700 de lei doar pentru a participa la nunta.

Ganditi-va cat trebuie sa cheltuie o femeie la o asemenea ocazie.

Femeile au nevoie de cel putin doua rochii, una de zi si una de seara, si imaginati-va ca rochiile sunt de la 300 de lei in sus. La rochiile speciale nu pot avea orice tip de accesorii, prin urmare trebuie cumparate special. De asemenea, femeile au nevoie de incaltari pentru fiecare rochie. Machiajul, aranjatul parului, manechiura si pedichiura trebuie sa fie perfecte, perfecte ies doar la salon, asa ca alti bani cheltuiti si pe astea.

Nici nu indraznesc sa fac un calcul rapid al cheltuielilor facute de o femeie doar pentru a participa la o nunta.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>