Published On: vin, iun. 23rd, 2017

FOTO: Sase braileni sunt vanati de Interpol

braileni_cautati_de_interpolSute de romani au reusit sa scape, de-a lungul timpului, printre degetele autoritatilor romane. Pe langa infractorii de negasit din listele negre ale inspectoratelor de politie judetene, alti conationali sunt cautati in toata lumea de catre Interpol. Interpol (acronimul termenului din engleza International Criminal Police Organization) este o organizatie internationala de cooperare a fortelor de politie. Creata in 1923, organizatia numara 190 de state membre. Sediul organizatiei este in Lyon, Franta.

Pe site-ul Interpol apar zeci de nume de infractori romani. Mai exact, in prezent sunt cautati de Interpol 76 de romani pentru diverse infractiuni, de la trafic de droguri, pana la crima. Dintre acestia sase sunt originali din Braila.

Cei sase braileni au varste cuprinse intre 35 si 53 de ani. Acestia sunt: Lupu Mihaela Florentina(41 ani) cautata pentru trafic de persoane, Fayaleh Emanuela(50 ani) cauta pentru inselaciune si uz de fals, Sandu Alina(42 ani) cautata pentru constituirea unui grup criminal organizat, trafic de droguri cu risc ridicat si finantea traficului de droguri, Lupu George Cristian(36 ani) cautat pentru trafic de droguri, Lupu Petrisor(35 ani) cautat pentru complicitate la crima si Ion Nicolae(53 ani) cautat pentru crima.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>