Published On: vin, iun. 9th, 2017

FOTO: Liviu Dragnea a fost primit cu mult entuziasm in Viziru / Dragnea: “Judetul Braila este un judet la care tin”

dragne_la_viziru_infobrailaVictoria la alegerile de la Primaria Viziru este o miza importanta pentru PSD-isti, acest lucru fiind demonstrat de vizita liderului PSD de joi seara, Liviu Dragnea, pentru a-l sustine pe candidatul Dima Priceputu. Alaturi de Dragnea, la Viziru au fost prezenti si social democratii braileni in frunte cu presedintele partidului pe plan local, senatorul Ion Rotaru si ministrul economiei Mihai Tudose, dar si primarul municipiului Marian Dragomir, fostul primar Aurel Simionescu, viceprimarul municipiului Alexandru Jantea, presedintele Consiliului Judetean, Francisk Chiriac, vicepresedintele CJ Ionel Epureanu si secretarul de stat la Ministerul Muncii, Adrian Randunica.

Mesajul liderului social-democratilor a fost unul clar, indreptat catre populatia din mediul rural, pe care a tinut sa o asigure ca programul de guvernare asumat are in vedere imbunatatirea nivelului de trai de la sat prin rezolvarea alimentarii cu apa si canalizare acolo unde in continuare aceste doua utilitati sunt considerate un lux, prin asfaltari, dar si prin crearea de locuri de munca bine platite la tara.

Mai mult, seful PSD le-a raspuns si celor care au spus ca nu sunt bani pentru maririle salariale promise.

“Am plecat de la primarul Bucurestiului si am venit la alt primar, la domnul Dima Priceputu. Dar in afara de asta, voiam sa va spun ca mai aveam cateva intalniri pe care bineinteles ca le-am anulat, spunandu-le celor cu care trebuia sa ma vad unde merg. Si le-am spus, in campanie electorala la Braila, intr-o comuna. Si m-au intrebat: cum, mergeti intr-o comuna, e asa de importanta? Si am spus, da. Am vrut sa vin aici din mai multe motive. In Braila am venit de mai multe ori, vin mereu cu drag, vin la niste prieteni si este un judet pe care l-am ajutat, il ajut si il voi ajuta. Este un judet la care tin.(…) S-a discutat in ultima luna despre legea salarizarii, de ce le mariti, de unde le mariti, aveti bani… Sigur ca avem bani. Daca esti prost si guvernezi prost si ai un program prost, niciodata nu o sa ai bani pentru nu poti sa faci planul ca tu, peste o luna, peste trei, o sa fii la fel de dezvoltat. Asta inseamna ca esti prost si lenes”, a spus Liviu Dragnea, in ropote de aplauze.

Duminica, 11 iunie, au loc alegeri la Primaria Viziru, dupa ce Vasile Visalon (PNL) a demisionat in toamna anului trecut, invocand probleme grave de sanatate. Acesta castigase alegerile locale din iunie 2016.

Sursa foto: Probr.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>