Published On: lun, iun. 19th, 2017

Fostul presedinte Traian Basescu cere arestarea imediata a sefei DNA Laura Kovesi: “Oameni buni, femeia asta trebuie arestata pe loc. Ea trebuie incatusata, trimisa la beci unde a trimis atatia oameni nevinovati … Acesta femeie este o eroare a Justitiei, care sacrifica vieti, sacrifica oameni, pentru propriul ei postament…In interiorul DNA sunt procurori care incep sa se revolte”

Kovesi-3Sefa DNA Laura Kovesi (foto) trebuie arestata de urgenta, dupa aparitia inregistrarilor in care a fost surprinsa in timp ce dadea indicatii pentru a ajunge la premierul Sorin Grindeanu, cerea punerea sub acuzare a cat mai multi oameni si solicita deschiderea unor dosare cu ministri. Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a desfiintat-o pe Laura Kovesi caracterizand-o ca fiind o eroare a Justitiei.

Intr-o interventie la Romania TV, duminica seara 18 iunie 2017, la emisiunea jurnalistului Victor Ciutacu, cel care a facut publice inregistrarile, Traian Basescu a precizat ca Laura Kovesi ar trebui trimisa la beci, acolo unde a trmis ea insasi oameni nevinovati. In opinia lui Traian Basescu, dupa arestarea Laurei kovesi, procurorii din DNA ar trebui sa fie chemati ca martori, pentru a relata cum li s-a cerut sa faca dosare la comanda. Nu in ultimul rand, fostul presedinte considera ca aparatia inregistrarilor cu Laura Kovesu arata de fapt ca in interiorul DNA  sunt procurori care incep sa se revolte.

"Oamenii politici sunt tinte pentru doamna Kovesi. Am vazut afirmatia 'hai sa ne ducem pe primul ministru' – e vorba de Grindeanu, am vazut afirmatia ca are nevoie de 3-4 ministri ca astea-s de rasunet, am vazut afirmatia 'hai sa iesim repede cu ceva' – si a iesit cu dosarul Udrea-Ioana Basescu, prin procurorul Bulancea, un slugoi care a facut dosare false ca si procuroarea Rosu, a falsificat realitati ca sa iasa 3-4 dosare. Am vazut ca dosare ajung la aceleasi complete controlate, care au dat condamnari si in dosarul lui Adrian Nastase, si in dosarul Elenei Udrea. Am vazut si indicatia pretioasa 'ne-a dat-o peste ochi CCR, hai repede sa facem niste dosare de oameni politici ca sa presam'. Oameni buni, femeia asta ar trebui arestata pe loc. Ea trebuie incatusata, trimisa la beci unde a trimis atatia oameni nevinovati, si pe urma procurorii care au fost obligati sa faca dosare sa vina martori. Ganditi-va ca au stat zeci de oameni politici importanti in beciuri pentru ca doamna avea nevoie tot timpul sa iasa cu dosare rasunatoare. Pot spune ca m-am pacalit cand am numit-o. Drama este ca si domnul Iohannis i-a dat un mandat. Aceasta femeie este o eroare a Justitiei, care sacrifica vieti, sacrifica oameni, pentru propriul ei postament, si are ca obiectiv numai varfuri ca acelea ii aduc celebritate. Pe mine m-a ingrozit aceasta inregistrare care arata ca de fapt in interiorul DNA sunt procurori care incep sa se revolte" a declarat Traian Basescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>