Published On: joi, iun. 22nd, 2017

Filmul complet al conflictului de la liceul din Ianca: “Ce ma esti barbat?!” / “Esti un rahat”

proces_verbal_scandal_iancaIeri, inaintea sustinerii probei de matematica de la Evaluarea Natioanala un conflict verbal a izbucnit intre doua cadre didactice, concret intre profesorul de matematica si cel de sport. Potrivit unuia dintre actorii implicati in conflic, si anume profesorul de matematica, Postolea Georgel, conflictul a inceput in jurul orei 8:00, cand acesta se indrepta catre liceu pentru a purta o discutie mobilizatoare cu elevii sai.

In timp ce se indrepta spre elevi, acesta a fost abordat de profesorul de educatie fizica, Ciucasu Viorel, care nu l-a lasat sa se duca la elevi agresandu-l verbal. Profesorul de matematica sustine ca profesorul de sport, i-a spus “Ce ma esti barbat?!”. Acest conflict ar fi pornit din cauza unei postari pe Facebook pe care ar fi facut-o Postolea referitoare la colegul sau de catedra, intamplare pe care profesorul de matematica o neaga. Dupa replica amintita mai sus, Postolea i-a raspuns respectivului profesor cu “esti un rahat!”. Toata aceasta scena s-a petrecut la aproximativ sase metri distanta de elevi.

Jandarmii au observat conflictul dintre cei doi si au intervenit pentru a-l aplana. Postolea sustine ca jandarmul care a intervenit a promis ca-i va sanctiona pe ambii profesori cu avertisment si ca sanctionat a fost doar el.

Citeste si: Un profesor de la liceul din Ianca l-a luat la injuraturi pe un coleg de catedra

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>