Published On: mar, iun. 13th, 2017

Dupa ce au comandat 60 de meniuri si au baut pe rupte, nuntasii au plecat fara sa achite consumatia

Mai multi nuntasi din Braila au mancat si au baut pe rupte, la o petrecere de botez, dar au plecat fara sa ii achite patronului factura. Omul a chemat in ajutor si politia, insa agentii i-au amendat pe organizatorii evenimentului numai pentru injurii, nu si pentru ca nu au platit consumatia, in valoare de peste cinci mii de lei. Ca sa-si recupereze paguba, administratorul restaurantului nu are alta solutie decat sa-i dea in judecata.

Petrecaretii au comandat 60 de meniuri. Cum in sala au fost doar 47 de persoane, au primit si 13 pachete. De platit, insa, n-au platit nimic.

“A refuzat, a devenit agresiv si verbal si fizic, ati vazut pe camere. Au fost prezenti si patru agenti de politie, I-am inmanat un bon fiscal in valoare de cincizeci si unu de milioane – pe care l-am inmanat in fata politistilor – si pe care au refuzat sa il plateasca", a declarat Sorin Sandu, administratorul restaurantului.

Patru politisti au fost martori in momentul in care patronul restaurantului le-a dat bonul organizatorilor petrecerii de botez.

"S-a constatat ca nu sunt reclamate fapte de natura penala sau contraventionala, acestia fiind indrumati sa se adreseze instantei de judecata – fiind vorba despre un contract civil in cauza. Totodata, una dintre parti a fost sanctionata contraventional pentru proferarea de injurii", a spus subinspector Laura Dan, purtatorul de cuvant al IPJ Braila.

Valoarea amenzii a fost de cinci sute de lei, insa nu rezolva nici pe departe problema patronului restaurantului. Omul trebuie sa-si caute dreptatea in instanta.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>