Published On: vin, iun. 9th, 2017

Dragomir dezamagit de firma bucuresteana care lucreaza la Calea Galati: ”Am fost pe santierul de pe Calea Galati, am numarat 11 muncitori, dintre care unii cautau umbra”

La cea mai recenta conferinta de presa, primarul Marian Dragomir s-a aratat nemultumit de stadiul in care se afla lucrarile de reabilitare a Caii Galati. Acesta sustine ca a fost in inspectie pe santier si a constatat ca aici erau prezenti 11 muncitori, iar o parte dintre acestia cautau cu spor un loc de stat la umbra.

“Constatam ca vin altii, de la Bucuresti, care, din punctul meu de vedere, lucreaza chiar mai rau si Calea Galati e un exemplu foarte clar: au inceput peste tot, in conditiile in care noi le-am solicitat foarte clar sa inceapa un tronson si sa-l termine pe acela. Ei motiveaza faptul ca sunt in termen, pentru ca sunt in termen. Am avut si ieri(n.r. miercuri 07 mai) o discutie cu directorul societatii care lucreaza la Calea Galati, am numarat 11 muncitori, i-am spus ca nu toti erau implicati, ca unii cautau umbra. Dansii au promis ca saptamana viitoare vor incepe pe tronsonul II, de la intrarea in oras catre Liceul Progresul, amplasarea unui strat de binder si lucrarea la statiile de fundare care au cedat, urmand ca dupa aceea sa puna si covor asfaltic. Nu sunt multumit de cum au lucrat”, a spus Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>