Published On: joi, iun. 8th, 2017

Dragomir catre Varga dupa ce acesta a spus ca nu vede nicio realizare a primarului Dragomir: “Ii recomand sa stea mai putin pe la Bucuresti si mai mult pe acasa”

Recent, deputatul liberal Vasile Varga a spus ca pana in prezent nu vede nicio realizarea a primarului Dragomir si ca fostul edil, Aurel Simionescu, a facut lucruri mai inseamnate pentru oras. Astazi, in cadrul unei conferinte de presa Marian Dragomir i-a raspuns acid liberalului, transmitandu-i sa stea mai prin Bucuresti si mai mult pe acasa, in Braila. Mai mult acesta l-a taxat voalat si pe fostul viceprimar Alexandru Danaila, actualul presedinte PNL Braila, subliniand faptul ca Varga a vazut “realizarile” lui Danaila din perioada in care a fost viceprimarul Braila, “realizari” care sunt indreptate in momentul de fata de administratia social democrata.

“Daca n-a avut timp, ii recomand sa stea mai putin pe la Bucuresti si mai mult pe acasa. Asteptam sa se deblocheze finantarea pe fonduri europene. Luram la proiectare, pentru depunerea unor mari lucrari de infrastructura, pe Baldovinesti, pe Grigore Alexandrescu, pe Calea Galati si, apoi, in Vidin, pe tot ce inseamna schimbare linie de tramvai, achizitie de tramvaie electrice noi si autobuze noi, cu finantare europeana. Avand in vedere ca in momentul de fata nu sunt lansate ghidurile, azi lucram la prima faza de proiectare. Dansul a vazut doar realizarile domnului Danaila, pe care le indreptam noi astazi. Nu putem sa uitam faptul ca, intr-o perioada de timp, PSD si PNL au fost aliati, iar atunci cand suntem aliati toate lucrurile sunt in comun si sunt frumoase. Cand nu mai suntem aliati, trecem in umbra orice realizare a adevrsarului, ca sa aratam partea goala a paharului. Cu siguranta, opt ani de mandat sunt mult mai multi decat un an de mandat, in care am demarat unele proiecte, cu altele suntem in procedura. Cu siguranta, domnul Varga va fi foarte incantat la finalul celor patru ani si ma va vota, daca nu va avea doar o ambitie politica”, a spus primarul Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>