Published On: mie, iun. 7th, 2017

Doi soferi s-au ales cu dosare penale pentru ca s-au urcat bauti la volan

La data de 4 iunie, ora 20:30, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au depistat in trafic pe un brailean, in varsta de 20 de ani, in timp ce conducea autoturismul, pe strada Brazdei, din muncipiu, sub influenta bauturilor alcoolice.

Procedand la testarea acestuia cu aparatul etilotest, politistii au constatat ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,48 mg/l si l-au condus la Spitalul Judetean de Urgenta Braila pentru recoltarea unor probe de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Politistii au intocmit in cauza dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

In aceeasi zi, la ora 17:00, politisti din cadrul politiei Orasului Faurei l-au depistat, pe raza localitatii Tataru, pe un localnic de 55 de ani, in timp ce conducea un moped sub influenta alcoolului.

Soferul a fost testat cu apartul etilotest, rezultand ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,52 mg/l, fiind condus la Spitalul Judetean de Urgenta Braila pentru recoltarea unor probe de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele sau a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>