Published On: joi, iun. 15th, 2017

Chiriac: “E posibil ca angajatii CID sa fie toti membri PSD, nu am statistica / Ar trebui evaluati in functie de activitate, nu de partidul la care sunt membri”

Recent presedintele liberarilor braileni, Alexandru Danaila, a acuzat ca la Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila(CID) lucreaza doar PSD-isti. CID este un ONG finantat de catre Consiliul Judetean, care ajuta in special UAT-urile din judet sa intocmeasca proiecte prin care sa obtina fonduri europene. Astazi, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele CJ Braila, Francisk Chiriac a spus ca e posibil ca la acest ONG sa lucreze doar membri PSD. Totusi, acesta a subliniat faptul ca cei 9-10 angajati ar trebui evaluati in functie de activitatea lor, nu de faptul ca sunt membri ai unui anumit partid. Chiriac a incheiat spunand ca CID-ul nu va fi desfiintat “cat timp sunt perspective pe axele de finantare europeana  si ii poate ajuta pe cei care vor sa scrie proiecte pe fonduri europene”.

“E posibil ca toti angajatii sa fie membrii PSD, nu am o statistica. Posibil ca ei sa aiba o afinitate catre PSD. S-au inscris in partid, e alegerea lor, nimeni nu i-a fortat. Nu as marja foarte mult pe partea asta, daca sunt sau nu membrii de partid, ci le-as evalua mai mult activitatea. Domnul Danaila ar trebui sa isi intrebe colegii primari PNL cate proiecte au scris prin CID. Cred ca habar nu are. Poate ii roaga sa ii spuna. Au scris destule. Proiectele au fost scrise pe 0 lei. Important e ca ei lucreaza. Sunt foarte multi membrii PNL si in cadrul Consiliului Judetean. Bun, sunt membri PSD. Ii evaluam ca sunt membri PSD sau ca ei muncesc acolo si au o activitate foarte buna?Nu cred ca ei au fost inscris  in PSD inainte de a lua concursul. Din cate stiu CID-ul 9-10 angajat ”, a spus Francisk Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>