Published On: lun, iun. 26th, 2017

Castigatoare a Ligii Campionilor la Dunarea Braila / Cristina Nan a lasat campioana CSM Bucuresti si a semnat cu Braila pentru doua sezoane

cristina_nan1_infobrailaIn aceasta perioada HC Dunarea Braila este echipa cea mai activa echipa romaneasca pe piata transferurilor din Liga Nationala.  Dupa transferurile jucatoarelor Adriana Medvedova, Ana Maria Horobet si Ilyina Dziyana, conducecea clubului brailean a reusit un nou transfer important. In urmatoarele doua sezoane, castigatoarea Ligii Campionilor si campionatului national in tricoul formatiei CSM Bucuresti, pivotul Cristina Nan va imbraca tricoul formatiei de la malul Dunarii. Aceasta ca umple golul lasat de plecarea Timeii Tatar.

“Castigatoare a Ligii Campionilor la Dunarea Braila! Cristina Nan, noul pivot al echipei noastre.

Castigatoare a Ligii Campionilor cu CSM Bucuresti, multipla campioana nationala si detinatoare a Cupei Romaniei, pivotul Cristina Nan va evolua in urmatoarele doua sezoane la Dunarea Braila.

In varsta de 27 de ani, Cristina a evoluat in cariera sa la doua cluburi puternice. A inceput junioratul la Rapid Bucuresti club la care a evoluat pana in 2011 iar de atunci si pana in 2017 a facut parte din echipa campioana a Romaniei, CSM Bucuresti. Cristina a evoluat in ultimele trei sezoane in Cupa EHF si in Liga Campionilor”, se arata intr-un comunicat al formatiei brailene.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>