Published On: vin, iun. 23rd, 2017

Carla’s Dreams au inregistrat un nou record financiar. Moldovenii cer 20.000 de euro la nunti

Pe langa concerte si recitaluri, tot mai multi artisti accepta sa cante si la nunti. Dat fiind faptul ca pe zi ce trece, petrecerile de nunta nu mai respecta traditiile, cu muzica lautareasca sau populara, artistii pop primesc tot mai multe oferte. Iar Carla’s Dreams cer un onorariu mult mai mare decat al oricarui artist din Romania.

Data fiind celebritatea pe care au dobandit-o in ultima vreme, dar si pentru piesele cu mare “lipici” la public, cei de la Carla’s Dreams au devenit preferatii romanilor. Multi dintre ei isi doresc sa-i aiba la petreceri aniversare, ba chiar si la nunti. Totusi, moldovenii se vand extrem de scump. Pentru un scurt recital, de aproape o ora, la o petrecere de nunta, Carla’s Dreams cer nici mai mult nici mai putin de 20.000 de euro, in conditiile in care trupa lor este una compusa din cinci membri, care urca pe scena fara sa fie insotiti de un band separat de instrumentisti.

Cat cere Carla’s Dreams pentru o nunta

Cu toate ca multi viitori miri sunt interesati de serviciile lor si isi doresc ca moldovenii sa le cante la nunta, visul le este risipit in momentul in care aud pretentiile banesti ale celor de la Carla’s Dreams. Conform surselor noastre, multi au renuntat la ideea de a-i avea alaturi in cea mai fericita zi, motivand ca artisti precum Delia, Loredana sau Stefan Banica jr, artisti la care nu visau sa ajunga, considerand ca cer onorarii substantiale, s-au dovedit a fi mult mai ieftini decat trupa din Chisinau. Socant este ca, pana acum, s-a vehiculat ca pentru un recital moldovenii cer undeva intre 7.000 si 10.000 de euro, asa ca suma de 20.000 de euro pentru un show la o nunta a parut pentru multi o absurditate.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>