Published On: vin, iun. 16th, 2017

Capitanul nu paraseste corabia / Elena Voicu si-a prelungit contractul cu Dunarea Braila pentru inca doi ani

HC Dunarea Braila incepe pregatirea pentru noul sezon, in care toti suporterii echipei spera sa-si apere titlul de vicecampioana, cu promovarea lotului. In aceasta pauza competitionala Dunarea a pierdut mai multe jucatoarea importante, care au facut posibila performanta reusita sezonul trecut. Chiar daca pana in prezent, conducerea clubului nu realizat niciun transfer, au fost prelunginte contractele Gabriellei Szucs si a capitanului, Elena Voicu. Pe pagina de Facebook a echipei a fost postat un mesaj in care se spune ca liderul echipei nu-si paraseste corabia in momentele dificile si ca Elena Voicu si-a prelungit contractul cu gruparea de la malul Dunarii pentru inca doua sezoane.

“Handbal Club Dunarea Braila incepe de astazi campania de promovarea a lotului pentru sezonul competitional 2017-2018.

Capitanul echipei si una dintre cele mai iubite jucatoare, ELENA GABRIELA VOICU ramane la Dunarea Braila.

Ajunsa la Braila in anul 2009, vicecampioana a Romaniei si medaliata cu bronz cu Dunarea Braila, portarul Elena Voicu, una dintre cele mai talentate portarite din handbalul romanesc a semnat un contract valabil pe doua sezoane cu echipa noastra”, se arata in postarea clubului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>