Published On: joi, iun. 22nd, 2017

Braila Mall gazduieste competitia DeMoga Junior Camp si un super concert Nicole Cherry si What`s up

Share This
Tags

DeMoga_Braila_Mall_infobrailaCopiii cu varste intre 9 si 19 ani isi pot demonstra abilitatile artistice in fata juriului DeMoga Junior Camp la Braila Mall, in perioada 23-30 iunie.

Visurile micilor talente vor deveni realitate, intre 23-30 iunie la Braila Mall, unde caravana DeMoga Junior Camp le creaza oportunitatea de a canta si de a dansa in fata unui public numeros, copiilor cu varste cuprinse intre 9 si 19 ani. Participantii vor incerca sa convinga juriul, format din artisti cunoscuti si indragiti, de talentul lor si de faptul ca merita un loc in echipa DeMoga Junior Camp, iar in finala concursului, de pe 1 iulie, incepand cu ora 16:00, vor urca pe scena alaturi de What`s up si Nicole Cherry.

Inregistrarea in concurs se face in perioada 23-30 iunie, in intervalul 14:00-20:00, in cabina de karaoke amplasata in zona Cinema City, unde doritorii isi pot arata talentele printr-un recital sau dans individual.

Formatiile alcatuite din mai multi copii talentati se pot inscrie trimitand o inregistrare a momentului lor artistic de grup la adresa de email concurs@demogacamp.ro. Inregistrarile care vor impresiona juriul in mod deosebit, ii vor aduce pe protagonisti pe scena ce va fi amplasata pe pationoarul din zona de cafenele si restaurante din Braila Mall, pe 1 iulie, unde vor canta Nicole Cherry si What`s up.

Surprizele din cadrul DeMoga Junior Camp nu se termina pe 1 iulie pentru finalistul de la Braila Mall. Acesta poate castiga o tabara gratuita, alaturi de finalistii din toata tara ai competitiei. 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>