Published On: mie, iun. 14th, 2017

Bilete GRATUITE la UNTOLD si NEVERSEA pentru cei care doneaza sange

doneaza__sange_pentru_bilete_la_untold_si_neversea_infobrailaUNTOLD continua si in acest an una dintre cele mai premiate campanii de CSR din Romania si din Europa, BLOOD NETWORK. Impreuna cu platforma tehnologica de donare de sange „Si Eu Donez”, organizatorii UNTOLD si NEVERSEA lanseaza astazi campania de donare de sange care a mobilizat mii de tineri din Romania si care a demarat in 2016 prima Retea a Donatorilor Benevoli de Sange din tara. Campania se desfasoara in perioada 14 iunie-10 iulie, sustine Reporterntv.ro.

Si in acest an, festivalierii vor putea dona si la caravanele mobile, de aceasta data, din patru orase ale tarii: Cluj-Napoca, Bucuresti, Timisoara si Constanta. Toti cei care vor dona la caravanele mobile intre orele 8.00-12.00 vor primi un bilet gratuit la UNTOLD sau NEVERSEA.  

CLUJ-NAPOCA: 17, 18 IUNIE, BULEVARDUL EROILOR

BUCURESTI: 24,25 IUNIE, PARCUL HERASTRAU, INTRAREA CHARLES DE GAULLE

TIMISOARA: 1,2 IULIE, IULIUS MALL

CONSTANTA: 1,2 IULIE,  PARCUL TABACARIEI

In acest an, mecanismul este urmatorul: cine doneaza sange la caravana mobila si se inscrie in baza de date Si Eu Donez (reteaua.sieudonez.ro) primeste un bilet gratuit la UNTOLD sau la NEVERSEA. 

Toti cei care doneaza sange la centrele de transfuzii din intreaga tara si intra in reteaua „Si Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile UNTOLD sau NEVERSEA. Festivalierii care doneaza la unul dintre Centrele de Transfuzii din tara trebuie sa acceseze link-ul http://untold.com/blood-network , unde trebuie sa completeze formularul solicitat si sa ataseze o poza cu adeverinta de donator. Mai apoi vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achizitiona abonamentele cu reducere:

*la UNTOLD reducerea este de 15O LEI + taxe din pretul final de 550 lei + taxe al abonamentului

*la NEVERSEA reducerea este de 195 lei+ taxe din pretul final de 420 lei + taxe al abonamentului

In acest moment, reteaua donatorilor benevoli de sange de pe platforma Si eu donez, inseamna 4000 de membrii, din care peste 1700 s-au inscris in perioada campaniei BLOOD NETWORK 2016.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>