Published On: lun, iun. 19th, 2017

Au venit din Mircea Voda sa faca covor de coji de seminte in Parcul Monument

Politia Locala Braila a fost pe strazi in aceste doua saptamani care au trecut din luna iunie. Fie ca au aplicat amenzi “nesimtitilor”, asa cum i-a numit primarul Marian Dragomir, pe cei care isi arunca gunoiul pe domeniul public, fie i-au taxat pe cei care au parcat neregulamentar, acestia au fost la datorie. In aceste doua saptamani politistii locali au depistat si sanctionat contraventional 13 persoane, pentru comercializarea, respectiv consumul semintelor de floarea soarelui pe strazi sau in alte locuri publice. Au fost aplicate amenzi in valoare totala de 1.600 de lei.

Printre persoanele sanctionate pentru ca au lasat in urma lor covor de coji de seminte pe spatiul public, se afla si trei tineri din comuna Mircea Voda, care au fost prinsi in Parcul Monument spargand seminte, aruncand cojile pe jos. Cei trei tineri cu varste curprinse intre 18 si 20 de ani au fost sanctionati, fiecare, cu cate 100 de lei. Pentru a combate acest fenomen aflat in floare, printre braileni, primarul Dragomir a spus ca va proceda la fel ca si in cazul celor care arunca gunoiul pe domeniul public. Ii va filma, iar clipuletele respective vor fi facute publice pentru a le vedea toata lumea. In acest sens directorul interimar al Politiei Locale Braila a spus ca deja exista mai multe filmulete de acest gen, iar in perioada urmatoare vor fi facute publice.

Totusi, o solutia mai potrivita in astfel de situatii ar fi ca cei care au facut covoarele de coji sa fie pusi sa si le adune, pentru ca dupa cum am observat solutia cu filmatul celor care arunca gunoiul pe unde le vine, nu a avut efectul scontat, deoarece inca se gasesc persoane care fac acest lucru.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>