Published On: vin, iun. 16th, 2017

Anunt bomba: Rusia sustine ca un raid al fortelor ruse l-ar fi ucis pe liderul ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi

Rusia sustine ca un raid al fortelor ruse l-ar fi ucis pe liderul ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi. Ministerul rus al Apararii a anuntat ca verifica informatiile potrivit carora cel mai cautat terorist din lume a murit in urma unui raid efectuat de aviatia rusa, in apropiere de orasul sirian Rakka. Anuntul a fost facut de ministerul Apararii de la Moscova, relateaza agentia rusa Tass.

Raidul aerian al fortelor ruse a fost efectuat in data de 28 mai, asupra unui post de comanda al gruparii teroriste, unde liderii ISIS s-au adunat pentru a discuta despre rute de iesire din orasul sirian, a anuntat ministerul rus al Apararii.

“Potrivit unei informatii care este verificata acum prin diverse canale, liderul Statului Islamic Abu Bakr al-Baghdadi, care a fost eliminat in atac, era prezent la intâlnire”, a anuntat ministerul, potrivit RIA Novosti.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>