Published On: mar, iun. 27th, 2017

Alta sedinta CJ, acelasi circ: Nechita(PNL) despre Draghincescu(PND): “Secretara lui Chiriac” / Replica Simonei Draghincescu: “Vuvuzeua de serviciu a PNL”

Scandalurile au devenit o obisnuinta in cadrul sedintelor Consiliului Judetean Braila, iar cea care a avut loc astazi nu s-a  abatut de la aceasta regula. In prim plan au fost presedintele PND Braila, Simona Draghincescu si liberalul Ovidiu Nechita. Asa cum ne-a obisnuit, Nechita are mai mereu cate ceva de adaugat, fiind unul dintre cei mai vocali membri ai opozitiei. La un moment dat, in timp ce comenta unul dintre proiectele de pe ordinea de zi, Simona Draghincescu a avut o interventie, care l-a suparat pe acesta. Nechita i-a cerut presedintelui CJ, Francisk Chiriac sa-i spuna “secretarei” sale sa nu-l mai intrerupa. Replica Simonei Draghincescu a fost la fel de acida, numindul pe Nechita “vuvuzeaua de serviciu a PNL”. In ciuda eforturilor presedintelui de a aplana rapid conflinctul verbal dintre cei doi, s-au mai spus cateva replici pana la stingerea acestuia.

“Domnule presedinte, cu acordul dvs vad ca se intampla de fiecare data circ in CJ! Pentru ca dvs permiteti unui consilier judetean sa spuna <vuvuzeaua>, atunci nu va mai mirati ca aveti circ in CJ!”, a spus Nechita.

“Pai vuvuzea ati spus dvs acum!”, i-a replicat Chiriac.

“Eu am spus, domnule presedinte, stati linistit! Vuvuzeaua de serviciu de la PNL, ce-i asa greu de inteles? Daca eu sunt secretara, el e vuvuzeaua!”, a spus Simona Draghincescu.

“Dvs nu stapaniti sedinta!”, a adaugat Nechita.

“Ba o stapanesc foarte bine, dar se pare ca dvs nu va stpaniti pe dvs!”, i-a raspuns Chiriac.

“Sa fiti acolo, 4 barbati, luati-o si pe doamna Draghincescu alaturi de dvs!”, a mai spus Nechita, facand aluzie la faptul ca la prezidiu se aflau doar 3 barbati(presedintele CJ si cei doi vicepresedinti) .

“Am o rugaminte, doamna Draghincescu si la toti consilierii, am rugamintea de acum sa vorbiti civilizat! Nu transformati sedintele CJ in circ! Va rog frumos, alegeti-va cuvintele!”, le-a transmis Chiriac consilierilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>