Published On: mie, iun. 21st, 2017

Actiune in forta a mascatilor pentru destructurarea unui grup infractional organizat care actiona in estul tarii

In aceasta dimineata, incepand cu ora 06.00, politisti de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial ale Politiei de Frontiera Galati sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galati au declansat o actiune specifica pentru destructurarea unui grup infractional organizat, format din cetateni romani si Republica Moldova, care aveau preocupari infractionale in sfera contrabandei cu produse accizabile din tutun si energetice (benzina, motorina).

Sunt in desfasurare 12 perchezitii domiciliare la mai multe locatii de pe raza judetului Galati la care participa politisti de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial ale Politiei de Frontiera Galati, Sectoarelor Politiei de Frontiera Galati, Oancea, Foltesti, Braila, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Galati si lucratori vamali din cadrul D.R.V. Galati, urmand a fi puse in aplicare 34 mandate de aducere la audieri.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galati vor proceda la audierea unui numar de 34 persoane, urmand a fi dispuse fata de acestea masurile legale dupa finalizarea audierilor.

Documentarea activitatii infractionale a suspectilor a fost realizata cu suportul de specialitate al Departamentul Operatiuni Speciale.

Cercetarile in cauza continua, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. la finalizare urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>