Published On: vin, iun. 23rd, 2017

Accident grav in Tichilesti / In urma impactului puternic dintre doua autoturisme, unul a fost proiectat in gardul unui localnic

Miercuri, in jurul orelor 18:30, un brailean, in varsta de 37 ani, in timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Tichilesti, la o intersectie nu a acordat prioritate de trecere autoturismului care venea din partea sa dreapta, condus de un localnic de 25 de ani, care circula regulamentar, proiectandu-l pe acesta in gardul unui imobil.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a tanarului si a unui localnic, in varsta de 64 de ani, care efectua lucrari de intretinere a gardului respectiv, ambii fiind transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>