Published On: vin, mai 26th, 2017

Vreme extrema in Braila si in sudul, estul si centrul tarii

Vremea ramane instabila si racorosa in urmatoarele ore, pentru ziua de astazi fiind anuntate ploi in cea mai mare parte a tarii, cu precadere in sudul, estul si centrul tarii, dar si in zona montana.

Astazi sunt asteptate cantitati de apa de pana la 25 de litri pe metru patrat, iar ploile vor continua si sambata, cand sunt anuntate precipitatii abundente, furtuni si grindina.

De duminica vine soarele deasupra Romaniei. Sansele de precipitatii sunt redus si, chiar daca vor mai fi ploi in sudul extrem al tarii, ele nu vor fi insemnate cantitativ.

Vestea buna de la meteorologi este aceea ca temperaturile vor creste mult incepand cu duminica, maximele fiind potrivite pentru aceasta perioada. Exceptie face vestul tarii, unde temperaturile vor urca chiar si pana la 27 de grade Celsius.

Meteorologii anunta o saptamana calduroasa in cea mai mare parte a tarii, maximele prognozate fiind chiar si de 30 de grade Celsius.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>