Published On: vin, mai 19th, 2017

“Vom construi spitale noi. Romanii se vor trata in tara in conditii sigure, la fel ca in Occident. Vom mari bugetul Ministerului Sanatatii”/ Cu acestea si multe alte lozinci a defilat PSD in campanie.

Share This
Tags

Se cere DEMISIA ministrului Sanatatii: 'Dragnea sa-si asume acest ESEC'

Liderul PMP, Eugen Tomac i-a cerut demisia "de urgenta" lui Florian Bodog, in timp ce lui Liviu Dragnea i-a transmis "sa-si asume acest esec cu consecinte dramatice" din sistemul sanitar.

"Vom construi spitale noi. Romanii se vor trata in tara in conditii sigure, la fel ca in Occident. Vom mari bugetul Ministerului Sanatatii". Cu acestea si multe alte lozinci a defilat PSD in campanie. La doar jumatate de an de la alegerile parlamentare, toate au fost aruncate la cosul promisiunilor electorale.

Pentru PSD e mai important circul. In loc sa se ocupe de problemele reale ale cetatenilor, ei creeaza comisii care sa faca valuri pentru nimic. Romania nu avea nevoie de o comisie de ancheta pentru a-l umili din nou pe Geoana. Ce a fost in 2009 nu mai poate schimba cu nimic viata de zi cu zi a romanilor.

In schimb, ar fi fost mult mai necesara o comisie care sa ancheteze de ce ne mor copii in spitale nevaccinati. Aceasta este prioritatea Romaniei, nu circul de prost gust generat de Dragnea.

Urmaresc socat cum ministrul Sanatatii ne vorbeste despre proceduri si evaluari, in timp ce fiinte nevinovate mor din cauza coruptiei si a incompetentei din sanatate.

Ministrul Bodog trebuie sa demisioneze de urgenta. A nu fi in stare sa iei decizii imediate pentru a debloca o criza denota incompetenta si/sau ignoranta. Prin urmare, trebuie sa pleci, iar Dragnea sa-si asume acest esec cu consecinte dramatice.", a scris Tomac pe Facebook.

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>