Published On: joi, mai 25th, 2017

Vineri va avea loc o noua dezbatere privind legea vaccinarii, la Institutul de Sanatate Publica

Ministerul Sanatatii anunta ca va organiza, vineri, la Institutul National de Sanatate Publica (INSP), din Bucuresti, o noua etapa de dezbateri pe tema legii salarizarii, la eveniment fiind invitati sa participe toti cetatenii care s-au inscris la prima serie de discutii, din 11 mai.

,,In baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, republicata, Ministerul Sanatatii organizeaza vineri, 26 mai 2017, ora 10:00 la sediul Institutului National de Sanatate Publica, sala Amfiteatru, str. dr. Leonte, nr. 1-3, sector 5, Bucuresti, continuarea sedintei publice de dezbatere din data de 11 mai 2017 a proiectului de Lege privind organizarea si finantarea activitatii de vaccinare a populatiei in Romania. La aceasta sedinta publica vor participa persoanele inscrise pentru participare la sedinta din data de 11 mai 2017, conform tabelului publicat pe site-ul Ministerului Sanatatii, rubrica Transparenta decizionala – Dezbateri publice in data de 10.05.2017. Accesul in sala Amfiteatru se va face pe baza documentului de identitate, incepand cu ora 9.00”, se arata intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii remis MEDIAFAX.

Prima dezbatere publica legata de legea vaccinarii a avut loc pe 11 mai si a creat dispute intre institutii si persoanele care sunt impotriva vaccinarii. Cei mai multi dintre participanti s-au declarat impotriva vaccinarii, in timp ce sustinatorii imunizarii i-au acuzat pe restul ca nu au o fundamentare stiintifica.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, in cadrul primei dezbateri, ca nu vor fi situatii in care copiii sa fie vaccinati fortat, dar ca parintii care refuza imunizarea sunt obligati sa-si asume acest lucru.

 

 

 

Sursa:mediafax.ro

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>