Published On: vin, mai 26th, 2017

Vineri 26 mai , ora 16:00 sala Avantgarde a Teatrului „Maria Filotti „ Braila va invita la un recital actoricesc in interpretarea actritei Wanessa Radu

”Viata nu te întreaba niciodata nimic” este un spectacol realizat de regizorul Anca Cizmaru

”Vom sta fata în fata unii cu ceilati, ne vom privi cu îndrazneala si curaj asa cum suntem si ne vom folosi de teatru si de magia lui ca sa vorbim despre ce ne doare si ce ne face fericiti, despre clipele din spatele clipei, care poate schimba totul în viata noastra si a celorlalti!
Clipa dreptatii si a platii, clipa regasirii de sine dupa un zbor frânt, clipa resemnarii în fata destinului, dar si despre ce înseamna sa fii om înainte de a fi altceva, despre dragoste, creatie si zbucium, despre semanat cîntece si flori si despre timp pentru ca ….viata, timpul, nu te întreaba niciodata nimic, te-arunca în scena si trebuie sa te descurci!
Deci, sa-nceapa jocul”!

ACTRITA  va pofteste în “apartamentul” sau .”Aliatii” sai pe parcursul spectacolului , cei prin care si cu care, va dialoga  pentru si cu dumneavoastra spectatorii , sunt cateva personaje feminine din repertoriul clasic al teatrului : “Anca” din “Napasta” lui I.L. Caragiale , “Nina Zarecinaia “ ( Pescarusul ) si „Sonia” ( „Unchiul Vania” ) ambele din creatia marelui A.P. Cehov , „Nora” din „Casa Papusilor” ( „Nora” ) de Ibsen si cateva ipostaze mai moderne , ca de exemplu Edith Piaf si Maria Tanase .


Regia – Anca Cismaru ,

Selectie texte – Anca Cismaru si Wanessa Radu,

Dramaturgia si ilustratia muzicala – Lucian Sabados ,

Scenografia – Carmen Rus si Mariana Bogdan ,

Pian  – compozitorul Cornel Cristei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>