Published On: mar, mai 9th, 2017

VIDEO: Vreme deosebit de rece pentru aceasta perioada / La munte ninge abundent

Dupa un weekend cu temperaturi de vara, vremea devine instabila si de rece pentru aceasta perioada in urmatoarele doua zile, iar in cursul diminetilor, in special a celei de joi, 11 mai, se va produce bruma local in nord-vest, centru si nord si pe spatii mai restranse in restul teritoriului, cu precadere in zonele deluroase, potrivit unei informari meteorologice publicate marti de Administratia Nationala de Meteorologie.

Incepand din dupa-amiaza zilei de marti, 9 mai, si pana in a doua parte a zilei de miercuri, 10 mai, temporar va mai ploua, pe arii relativ extinse in sud si sud-est si local in centrul tarii, iar in zona Carpatilor Orientali si Meridionali, indeosebi la altitudini mari, se vor semnala precipitatii mixte, anunta Agerpres.

Ploile vor avea mai ales caracter de aversa si vor fi perioade de timp in care vor fi insotite de descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si, posibil, grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 15 l/mp si punctiform 25…30 l/mp.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>