Published On: mie, mai 10th, 2017

VIDEO: Urmarire ca-n filme cu focuri de arma intre politisti si un medic diagnosticat cu tulburare schizo-afectiva

Urmarirea in trafic intre politisti si un medic stomatolog diagnosticat cu tulburare schizo-afectiva, cu pericol social ridicat, a fost inregistrata de camerele de supraveghere de pe DN 39, in Eforie, sustine Reporterntv.ro.

Totul s-a intamplat pe 30 aprilie, in minivacanta de 1 mai, dar imaginile au fost facute publice la mai bine de o saptamana distanta. Medicul bucurestean a fost oprit in zona Podului Agigea dupa ce politistii au fost nevoiti sa traga un foc de avertisment.

Pe data de 1 mai, el a fost prezentat Judecatoriei Mangalia cu propunere de arestare preventiva, instanta hotarand ca el sa fie tinut in arest pentru urmatoarele 20 de zile. Decizia nu era definitiva si putea fi atacata la Tribunalul Constanta. Intre timp, Judecatoria Mangalia a revocat masura arestului preventiv si a decis internarea provizorie a barbatului intr-un centru medical. A fost diagnosticat cu tulburare schizo-afectiva, cu pericol social ridicat.

Sursa video: Reporterntv.ro.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>