Published On: joi, mai 18th, 2017

VIDEO: Produse expirate pe rafturile unui mare lant de magazine din Romania / “Guvernului nu-i plac multinationalele, dar mita incasata de la ele e buna”

In luna aprilie, timisoreanul Cristi Brancovan a creat un adevarat “uragan” in mediul online dupa ce a postat pe o retea de socializare un clip in care se putea oberva cum marele lant de magazine, Kaufland, avea oferte mincinoase. Concret un produs avea la raft un pret, iar la casa altul.

Recent, in vizorul tanarului a intrat un alt mare hypermarket si anume Carrefour. Acesta a postat un alt clip pe contul sau de Facebook unde se poate observa cum pe rafturile hypermarketului se gasesc produse expirate. Cand a mers la seful magazinului sa ceara explicatii, taranul nu a primit niciun raspuns concret, cel chestionat spunand ca asa ceva nu este in regula.

“Produse expirate in supermarket. Guvernului nu-i plac multinationalele, dar mita incasata de la ele e buna. Protectia Consumatorilor lucreaza, dar nu in interesul nostru!”, a scris tanarul.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>