Published On: joi, mai 25th, 2017

VIDEO: Mai multi elevi braileni au fost prinsi de jandarmi, in timp ce jucau barbut pe o alee din spatele liceului

Miercuri, 25 mai, in jurul orei 10.30, un echipaj de jandarmerie a surprins in flagrant, sapte tineri care practicau un joc de noroc ilegal, de natura sa lezeze bunele moravuri, chiar pe o alee din zona unei institutii de invatamant, din municipiul Braila.

Cei sapte, cu varste cuprinse intre 15 si 18 ani, jucau barbut, absentand astfel de la orele de curs ale liceului respectiv, fapt pentru care jandarmii braileni vor informa si conducerea institutiei respective.

Dupa efectuarea unui control corporal preventiv, membrii echipajului de jandarmerie i-au sanctionat contraventional pe tineri, cu amenzi in cuantum de 3000 lei.

Mentionam faptul ca efectivele Jandarmeriei Braila desfasoara zilnic misiuni in zona unitatilor scolare, pentru prevenirea si combaterea delicventei juvenile, dar si pentru eficientizarea masurilor necesare asigurarii bunei desfasurari a procesului educativ.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>