Published On: vin, mai 19th, 2017

VIDEO: Intalniri pe dezbracate, ON AIR, la radio / Daca invitatii se plac merg direct in pat, iar totul este filmat

Share This
Tags

Kyle Sandilands si Jackie O Henderson, recunoscuti pentru emisiunile socante pe care le fac la radio, au "recidivat" cu un format cat se poate de exploziv: Naked Dating.

Invitatii isi dau intalnire in studio unde se prezinta asa cum mama natura i-a creat, adica nud. Daca se si plac, merg sa isi consume atractia in dormitor. Si cum la radio nu se vede, totul este filmat, iar apoi postat pe internet, sustine mediafax.ro.

Potrivit The Sydney Morning Herald, conceptul nu este unul complet nou, variante simirare ale acestui format existand in show-uri TV din Statele Unite si Marea Britanie, dar faptul ca are loc live in studio, in cel mai ascultat show matinal din Sydney, a facut ca mai multe organizatii sa protesteze.

Danielle, de 24 de ani, si Richie, in varsta de 25 de ani, reprezinta o astfel pereche. Cei doi au facut furori in Australia si Marea Britanie dupa ce atractia instantanee s-a dovedit a fi si irezistibila. Mai mult, ei chiar au renuntat la intalnirea cu pizza, pe care echipa KIIS 1065 le-a oferit-o pentru a se cunoaste mai bine, preferand sa mearga direct in dormitor.

In ciuda faptului ca tinerii le-au cerut, la microfon, iertare mamelor pentru ce au de gand sa faca in vazul lumii, Danielle a declarat pentru Fairfax Media ca "nici macar nu regreta".

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>