Published On: vin, mai 19th, 2017

VIDEO CU MOMENTUL ACCIDENTULUI: Accident grav in Buzau / Patru persoane au fost ranite, printre care un brailean

Astazi, a avut loc un grav accident rutier in urma caruia patru persoane au fost ranite. Accidentul s-a produs pe DN 2, in judetul Buzau si au fost implicat trei autovehicule, una dintre acestea apartinand Companiei de Apa Buzau.

Accidentul a avut loc la iesirea din localitatea buzoiana Oreavu, dupa ce o masina a Companiei de Apa Buzau, societate aflata in subordinea Primariei, in care se aflau doi angajati, a oprit pe mijlocul drumului pentru a intra intr-o benzinarie ca sa mai ia alti doi muncitori, iar din spate a fost lovita de un alt autoturism al carui sofer nu a mai putut sa franeze la timp.

 In urma impactului, masina Companiei de Apa a fost aruncata pe contransens, unde a lovit un al treilea autoturism. Cei doi angajati ai Companiei de Apa au fost raniti mai grav si au fost transportati la spital, a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Buzau, Mihail Draghiciu. Alte doua persoane din celelalte doua masini – un tanar de 22 de ani din Ramnicu Sarat si un barbat de 43 de ani din judetul Braila – au primit ingrijiri la fata locului, avand rani usoare.

La fata locului sunt asteptati sa ajunga si inspectori de la Inspectoratul Teritorial de Munca Buzau, in conditiile in care in accident au fost implicati muncitori, angajatii Companiei de Apa fiind in timpul serviciului.

Sursa video: Observator.tv

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>