Published On: mie, mai 31st, 2017

Unui galatean hotia i-a intrat in sange / Acesta a fost in flagrant in timp ce escalada aerul conditionat al unui apartament de pe strada Milcov

La data de 28 mai, ora 16:25, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica ai Politiei Municipiului Braila, impreuna politisti ai Biroului Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Galati, l-au depistat in flagrant pe un galatean, in varsta de 38 de ani, care, prin escaladarea unui aparat de aer conditionat montat in afara unui apartament de pe strada Milcov, din municipiul Braila, ar fi patruns intr-un imobil, de unde ar fi sustras suma de 875 de lei, mai multe bijuterii din aur,un telefon mobil si un ceas.

 Prejudiciul a fost recuperat in totalitate, iar galateanul a fost condus la sediul Politiei Municipiului, unde, in urma cercetarilor efectuate, politistii braileni din cadrul Biroului Investigatii Criminale i-au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat si l-au retinut, pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore.

Barbatul a fost prezentat, marti, instantei de judecata, care a emis fata de acesta un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile. Acesta a fost incarcerat in Centrul de Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>