Published On: mar, mai 23rd, 2017

Un mopedist beat si fara permis a provocat un accident pe Calea Calarasilor

Duminica, 21 mai, la ora 18:40, un tanar de 27 de ani, din Braila, in timp ce conducea mopedul pe banda locala a Caii Calarasilor, fara sa respecte semnificatia indicatorului “Accesul interzis tuturor autovehiculelor”, a intrat in coliziune cu autoturismul condus de catre un brailean de 47 de ani, pe Calea Calarasilor, dinspre strada Industria Sarmei catre strada Celulozei, si care a efectuat viraj la stanga catre Aleea Lebedei.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara a mopedistului, fiind transportat la spital pentru ingrijiri medicale, fara sa ramana internat. Politistii au efectuat verificari in bazele de date si au stabilit ca acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.Mai mult, fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat ca se afla sub influenta alcoolului (0,52 mg/l alcool pur in aerul expirat).

Pe numele lui a fost intocmit dosar penal pentru infractiunile de vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>