Published On: mar, mai 30th, 2017

Un mesaj indoielnic a inceput sa circule pe Facebook / Nu te lasa pacalit!

In ultimele zile a inceput sa circule pe retelele de socializare un mesaj indoielnic. Acest mesaj se doreste un apel unitar catre romanii din mediul online. Cel care a scris mesajul se autointituleaza Ionut si spune ca recent a descoperit ca fiul sau are “cancer la creier”. Acesta sustine ca nu are bani de operatie si ca pentru fiecare persoana care primeste acest mesaj primeste 5 centi.

“Adriana Avram 072****848 Buna, numele meu este Ionut, sunt insurat cu o fata minunata numita Alina si avem un copil nou nascut numit Raresh. El inseamna tot pentru noi sI recent doctori au descoperit ca are cancer la creier. Din pacate eu si sotia nu avem bani nici macar sa platim facturile lunar, dar  am facut o intelegere cu YAHOO si FACEBOOK si am cazut de acord ca pentru fiecare persoana care primeste acest mesaj sa primim 5 centi in schimb. Deci te rog trimite acest mesaj tuturor persoanelor din lista ta ajuta-ne! dal mai departe te rugam HAIDETI sa ajutam, iti ia mai putin de 60 de secunde. Merita fiecare cate o sansa! E doar un copil. Ajutati-l”, este mesajul cu pricina.

La scurt timp, mai multe persoane au dorit sa avertizeze pe toata lumea spunand ca acest mesaj este doar o escrocherie, asemeni “Accidentu”, pusa la cale de mai mai multi hackeri.

“Va rog insistent si cu tot respectul sa nu-mi mai trimiteti acest mesaj ! Este o manipulare ieftina, destinata naivilor. Si va recomand sa nu-l mai trimiteti nici altora si sa nu va lasati induiosati, sunand la acel numar. S-ar putea sa aveti surprize neplacute ! Multumesc pentru intelegere”, “FARSA ANULUI!!!Si efectul de turma…FACEBOOK si YAHOO, nu doneaza nici macar 1 CENT pentru astfel de mesaje la fel cum nu veti face CANCER daca nu distribuiti tampeniile de postari, alea cu AMIN si distribuie mai departe la cel putin 10 prieteni!”, sunt doar cateva din mesajele celor care au dorit sa traga un semnal de alarma.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>