Published On: mar, mai 2nd, 2017

Un brailean rupt de beat a iesit la plimbare cu masina prin Vidin

La data de 29.04.1017, ora 18:50, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au identificat pe un brailean, in varsta de 33 de ani, in timp ce conducea autoturismul personal, pe o strada din Cartierul Vidin, fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,93 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice si i-a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, conform Codului penal.

In ziua de 30.04.2017, in jurul orei 17:00, o patrula din cadrul Biroului Ordine Publica a oprit in trafic, la intersectia strazii Pietatii cu strada Hipodrom, din municipiu, un autoturism cu numar provizoriu de inmatriculare.

Verificand masina in bazele de date, politistii au constatat ca autorizatia provizorie de circulatie este expirata din data de 29.04.2017. Placutele cu numarul de inmatriculare au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor, iar pe numele celui depistat a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neinmatriculat.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>