Published On: lun, mai 22nd, 2017

Un brailean dat in urmarire internationala a fost prins cand incerca sa paraseasca tara

Politistii de frontiera din cadrul Sectoarelor Politiei de Frontiera Nadlac si Curtici au depistat patru barbati pe numele carora erau emise mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea si mandate europene de arestare. Unul dintre cei patru barbati este originar din Braila si ara varsta de32 de ani. Acesta era cautat la nivel international dupa ce pe numele sau s-a emis mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

“In data de 20.05.2017, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor specifice trecerii frontierei Petrica N., in varsta de 32 de ani, din judetul Braila. Cu ocazia verificarilor, politistii de frontiera au constatat ca pe numele tanarului era emis, de catre autoritatile romane un mandat european de arestare pentru savarsirea infractiunii de furt, avand de executat o pedeapsa cu inchisoarea de 1 an si 4 luni”, se arata intr-un comunicat al Politiei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>