Published On: mar, mai 2nd, 2017

Un brailean a fost prins de politisti cu masina plina cu pachete de tigari

In ziua de 28 aprilie, la ora 15:00, agentii din cadrul Postului de Politie Comunal Sutesti au oprit in trafic, pe raza localitatii, un autoturism cu numar strain de inmatriculare.

Politistii l-au legitimat pe sofer, stabilind ca este vorba despre un barbat de 60 de ani, din municipiul Braila. Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului, politistii au descoperit in portbagaj 600 pachete cu tigari, pentru care nu existau documentele prevazute de lege.

Din primele verificari s-a stabilit ca braileanul ar fi cumparat tigarile de la o persoana din municipiul Focsani, judetul Vrancea, contra sumei de 4.700 lei, si ar fi intentionat sa le comercializeze ulterior.

Cele 600 pachete cu tigari au fost ridicate in vederea confiscarii si in cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda, conform Codului vamal al Romaniei (Legea nr. 86/2006 modificata).

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>