Published On: mie, mai 17th, 2017

Trei moldoveni care stateau ilegal in Braila au fost depistati de politisti

Politistii de imigrari au depistat trei barbati din Republica Moldova, dintre care doi nu au parasit teritoriul Romaniei la expirarea dreptului de sedere, iar unul nu si-a anuntat sederea legala pe teritoriul Romaniei. Acestia au fost sanctionati contraventional si doi dintre ei au fost obligati, prin decizie de returnare, sa paraseasca tara in termen de 15 zile.

Politistii Inspectoratului General pentru Imigrari – Biroul pentru Imigrari al judetului Braila au desfasurat, la data de 12 mai, un control cu forte proprii, pe raza de competenta, pentru combaterea sederii ilegale si a traficului de migranti, in scopul mentinerii unui climat de ordine si siguranta.

In urma activitatilor intreprinse, au fost depistati, cu sedere ilegala, doi cetateni moldoveni, de 33 de ani si, respectiv, 41 de ani, care, la expirarea dreptului de sedere conferit de pasaportul biometric, nu au parasit teritoriul Romaniei.

Astfel, politistii de imigari au emis pe numele barbatilor decizie de returnare prin care sunt obligati sa paraseasca tara in cel mult 15 zile, iar dupa parasirea teritoriului Romaniei se va institui masura interzicerii intrarii in Romania pentru o perioada de 3 luni.

Totodata, cetatenii straini au fost sanctionati contraventional cu amenda in valoare totala de 900 lei, in conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002 privind regimul strainilor in Romania, republicata, modificata si completata.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>