Published On: mie, mai 24th, 2017

Simona Draghincescu vrea un program strict de vizita la spital: “Medicii nu isi pot face treaba pentru ca de dimineata si pana seara, Spitalul Judetean e plin de apartinatori”

Miercuri, la finalul sedintei Consiliului Jutedean, consilierul Simona Draghincescu(PND) a avut o interventie prin care i-a urat succes noului manager al Spitalului Judetean Braila. Totodata, aceasta a propus ca noul manager, Delia Rasnoveanu, sa dezvolte un program de vizita al pacientilor strict, pentru ca in prezent activitatea medicilor si asistentilor este ingreunata de rudele bolnavilor care sunt in permanenta la spital, “de dimineata si pana seara”. Mai mult, aceasta a adaugat ca pe langa un program de vizite fix este nevoie si de paznici care sa-si faca meseria.

"Am fost la Galati, la un spital pentru cronici, si vreau sa va spun ca am fost impresionata de modul cum se desfasura acolo activitatea. La Spitalul Judetean de Urgenta Braila nu exista un program de vizita corect. Medicii nu isi pot desfasura activitatea pentru ca, de dimineata de la ora 8 si pana seara la ora 8, apartinatorii sunt in saloanele bolnavilor. Medicii nu isi pot face vizita de dimineata, nici cea de dupa-amiaza. Pana acum n-am spus, pentru ca am asteptat sa se finalizeze mandatul fostului manager. Aceste deficiente sunt de foarte mult timp si daca nu a reusit sa le rezolve in patru-cinci ani, nu era sa le solutioneze in cateva luni. Ii solicit doamnei director sa faca un program de vizita foarte strict. Daca el exista inseamna ca nu il respecta nimeni. De dimineata si pana seara, Spitalul Judetean e plin de apartinatori. Nu este in regula acest lucru si solicit un program extrem de strict”, a spus Simona Draghincescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>