Published On: mie, mai 17th, 2017

Siguranta brailenilor este in permanenta in atentia politistilor

In cursul zilei si noptii de 15 mai 2017, politistii din cadrul Biroului Ordine Publica, Serviciului Rutier si Postului de Politie Comunal Gropeni au actionat, in municipiu si judet, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a producerii evenimentelor rutiere.

Cu aceasta ocazie, politistii au verificat 13 unitati comerciale, au legitimat 90 de persoane si oprit in trafic 141 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 26 de conducatori auto.

De asemenea, au constatat 56 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de peste 19.000 de lei, dintre care 48 in conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 4 la Legea 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 2 la Legea 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice.

Pe timpul actiunilor, politistii au retras 3 certificate de inmatriculare.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>