Published On: joi, mai 4th, 2017

Se intorc ploile / ANM a emis o avertizare de ploi insemnate cantitativ in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de instabilitate atmosferica accentuata si ploi insemnate cantitativ, valabila in toata tara.

Astfel, intre 4 mai, ora 16:00 si 6 mai, ora 06:00, vor fi intervale de timp in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului, trecator si cu aspect de vijelie si pe arii restranse caderi de grindina.

Cantitatile de apa vor depasi local 15-20 l/mp si izolat 30-40 l/mp.

In seara zilei de joi (4 mai) si in noaptea de joi spre vineri (4/5 mai), astfel de fenomene vor fi mai frecvente la deal, la munte, in sud-vestul si centrul tarii.

Pe parcursul zilei de vineri (5 mai) si in cursul noptii de vineri spre sambata (5/6 mai), manifestarile de instabilitate atmosferica se vor semnala cu precadere in zonele deluroase si montane, precum si in Oltenia, Transilvania si local in Muntenia.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>