Published On: vin, mai 5th, 2017

Scandal sexual la Scoala de Politie / “Profesorii se holbau si faceau diverse glume deplasate”

O tanara politista a povestit ca a trecut prin momente de groaza in cele trei luni petrecute la Scoala de Politie Campina. Intr-o scrisoare transmisa sindicatului "Diamantul" tanara a precizat ca la cabinetul medical nu exista niun medic, iar cei doi asistenti nu dau doi pe cursanti.

"In decursul celor 3 luni, nu a existat nici macar un medic la cabinetul medical, pentru cei 1.300 de cursanti. Sunt doar doi asistenti, foarte slab pregatiti si a caror singura reactie in momentul in care un cursant are nevoie de ajutor, este de a-l indruma la UPU Campina. Totodata, respectivii asistenti par de cele mai multe ori deranjati in momentul in care li se solicita ajutorul. Am avut o experienta personala legata de cele expuse, cand unul dintre asistenti mi-a vorbit urat si pur simplu m-a facut sa ma simt cumva vinovata ca i-am solicitat ajutorul. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca in nicio zi nu ii gasea nimeni pana la ora 10 la cabinet", a povestit actuala politista, potrivit spynews.ro.

Mai mult, tanara a zis ca la orele de sport profesorii se holbau efectiv la tinere prezente care faceau diverse exercitii.

"La orele de sport, am avut profesori care se holbau efectiv la colegele care faceau diverse exercitii si faceau diverse glume deplasate si cu tenta sexuala. (…) Am asteptat pana la finalul cursului pentru a va scrie, intrucat m-am temut de reactia la care m-as fi putut expune ca urmare a unei astfel de relatari. Totusi, doresc ca numele meu sa ramana anonim, intrucat sunt convinsa ca as putea avea parte de neplaceri din partea actualilor mei sefi, intrucat voi fi considerata o persoana care nici nu a venit bine in sistem si deja incepe sa se planga. Insa consider ca este de datoria fiecarui angajat sa semnaleze diverse situatii anormale, acesta fiind singurul mod in care lucrurile se pot imbunatati. Pentru noi au fost doar 3 luni, insa sunt mii de elevi care suporta aceste lucruri 2 ani…'', a adaugat tanara.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>