Published On: joi, mai 25th, 2017

Santajati si cu banii luati pentru ca se prostituau

gay 1Emilian Florin Avadanei din Iasi, de 22 de ani, s-a imprietenit la discoteca cu un tanar din judetul Vaslui. Acesta locuia in Italia impreuna cu alti doi tineri si i-au propus lui Emilian Avadanei sa mearga la munca in Peninsula. Acesta s-a hotarat sa plece in Italia si cand a ajuns acolo a aflat ca prietenii lui se prostituau .

Prietenii i-au povestit cum intretineau raporturi sexuale cu persoane de origine italiana , racolate prin intermediul internetului, de pe un site „Gay” si i-au facut propunerea de a se alatura lor .

Avadanei  a refuzat sa se prostitueze gandind ca ii poate santaja pe acestia, prin intermediul fotgrafiilor si a inregistrarilor video .

„În această perioadă (n.r. – cât a stat în Italia), în timp ce se afla singur în apartament, inculpatul a vizualizat pe laptopul existent în imobil, pe care avea permisiunea persoanelor vătămate de a-l utiliza, un set de fotografii reprezentându-i pe C.S.G. şi B.D., în timp ce întreţineau raporturi sexuale orale şi anale, în mod explicit. Astfel, fără a avea autorizarea persoanelor vătămate, inculpatul a transferat setul de fotografii pe contul său de Facebook“, au stabilit judecătorii ieşeni.

S-a intors in tara si a inceput sa isi santajeze prietenii spunandu-le ca daca nu ii trimit bani va face public pe Facebook, toate inregistrarile si fotografiile. De teama ca vor fi dati in vileag si ca se va afla in tara ceea ce faceau ei in Italia, acestia au decis sa-i trimita santajistului 300 de euro.

Afacerea nu a durat pentru ca pana la urma, santajatii  au ajuns la politie unde au depus plangere impotriva respectivului santajist. Avadanei a fost ridicat de politie si pe langa pedeapsa cu inchisoarea a mai fost obligat sa faca si un curs de pregatire profesionala …

Morala : cine sapa groapa altuia, cade singur in ea …

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>