Published On: mie, mai 24th, 2017

SANITAS iese in strada impotriva legii salarizarii

Federatia sindicala SANITAS a solicitat Primariei Capitalei si Politiei aprobare pentru o actiune de pichetare joi, 25 mai, in fata ministerelor Muncii si Sanatatii, sindicalistii fiind nemultumiti de actuala lege a salarizarii. Una dintre nemultumirile sindicatului este un amendament votat recent potrivit caruia limitarea sporurilor se va aplica la nivelul ordonatorului principal de credite.

"Dragi colegi,

Sa nu ne intoarcem in anul 2009 !

Va amintiti ?

In acel an v-am atras atentia ca acceptarea introducerii sporurilor in salariul de baza va duce la dezastru ! Si asa a fost . Unii s-au bucurat ca , pe hartie , aveau un salariu mai mare dar , in realitate, venitul acestora a scazut !

Si ne-a trebuit 7 ani ca sa reobtinem sporurile la salariile actuale. Intre timp multe sporuri s-au pierdut .

Asa o sa se intample si acum : vor creste salariile , ne limiteaza sporurile la 30 % pe ordonator de credite , vor include in acest procent si norma de hrana, voucherul de vacanta si sporul de weekend si nu mai ramane NIMIC !

Ganditi-va ca aceasta lege , odata promulgata, nu va mai fi modificata , poate , 10 ani !

Adica TU , in urmatorii 10 ani , nu vei mai spara sa castigi 1 leu in plus fata de cat vei avea in ianuarie 2018.

Va cer sa constientizati pericolul acestei plafonari a sporurilor si sa va manifestati nemultumirea asa cum considerati dumneavoastra. O faceti pentru viitorul vostru!

Noi , SANITAS Bucuresti , am solicitat aprobare pt pichetarea Ministerului Muncii dar si al Sanatatii , joi ,25 mai, intre 12 si 14 .", a scris Viorel Husanu, presedintele SANITAS Bucuresti.

 

 

Sursa: Stiripesurse.ro

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>