Published On: lun, mai 29th, 2017

Romanii au reusit sa-i lase masca pe politisti spanioli

Cati pasageri pot fi transportati intr-o furgoneta cu noua locuri ? Nu, nu e vorba de microbuzele din Romania, ci din Spania, unde un grup de cetateni romani au reusit sa-i lase masca pe politistii spanioli.

Garda civila de trafic din Spania a observat sambata o furgoneta marca Ford al carui conducator a trecut pe rosu intr-o intersectie din apropiere de Cordoba. In momentul in care furgoneta a fost oprita, politistii au observat ca in acesta erau mai multi pasageri decat cele noua locuri ale masinii, relateaza corespondentul Digi24 la Madrid, Ciprian Baltoiu.

In afara de sofer, doua persoane se aflau pe locurile din fata, iar pe celelalte doua banchete din masina – cu capacitate totala de 6 locuri –  se aflau nu mai putin de 14 persoane. In plus, in zona de transport bagaje ale furgonetei mai erau 10 persoane.

Prin urmare, un total de 27 de persoane intr-o furgoneta cu doar 9 locuri!

Surpriza politistilor a fost extrema cand au descoperit ca intre cei 27 se aflau doar trei copii.

Imediat conducatorul furgonetei si proprietarul acesteia – care se afla intre cei 27 – au fost retinuti pentru incalcarea flagranta a regulilor de circulatie si pentru punerea in pericol a vietii celor din masina.

 

 

Sursa: digi24.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>