Published On: lun, mai 15th, 2017

Razie in forta a Politiei din Braila / Zeci de firme controlate, sute de masini si de persoane oprite pentru verificari

In aceasta perioada, politistii din intreaga tara actioneaza, in sistem integrat, in baza unui plan elaborat la nivel national, pentru a preveni faptele antisociale si accidentele rutiere, pentru linistea si siguranta oamenilor si de a combate ilegalitatile de orice gen.

In acest weekend, politistii braileni, actioneaza atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Politisti de ordine publica, politie rutiera, de investigatii criminale, de la investigarea criminalitatii economice, din cadrul formatiunilor de arme, explozivi si substante periculoase si luptatori de interventie rapida sunt angrenati in actiunile preventiv-reactive.

Pe timpul activitatilor desfasurate in zilele de 12 si 13 mai a.c., au fost verificate 84 de societati comerciale si 28 de paznici, legitimate 455 de persoane, dintre care 26 au fost controlate corporal sumar, si oprite in trafic 448 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etolitest 81 de soferi. Politistii au constatat 8 infractiuni (judiciare, economico-financiare, la regimul circulatiei), si au aplicat 182 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 54.000 de lei. Siguranta rutiera si salvarea de vieti sunt, de asemenea, prioritati ale politistilor braileni.

Astfel, pentru prevenirea accidentelor de circulatie, politistii rutieri au desfasurat activitati, in urma carora au aplicat 117 sanctiuni contraventionale, ca urmare a incalcarii normelor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice. Dintre acestea, 26 au fost aplicate pentru traversarea neregulamentara, 36 pentru incalcarea regimului legal de viteza, iar restul pentru alte abateri de la normele rutiere. Ca masura complementara, politistii au retinut 5 permise de conducere si au retras un certificat de inmatriculare auto.

Foto Arhiva!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>