Published On: joi, mai 25th, 2017

Politistii s-au reprofilat in functie de sezon / Acestia l-au lasat pe un brailean fara mai multe kilograme de cirese

La data de 23 mai, politisti din cadrul Biroului Rutier si cei ai Biroului Ordine Publica, sprijiniti de luptatori din cadrul Seviciului pentru Actiuni Speciale, au actionat, in municipiu, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Cu aceasta ocazie, politistii au verificat 8 societati comerciale, au legitimat 81 de persoane si au oprit in trafic 48 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 15 soferi.

De asemenea, au constatat 36 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de peste 6.000 de lei, dintre care 16 in conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 6 la Legea 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 11 la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, si 3 la alte acte normative.

 Astfel, in timpul acetei actiuni, politistii l-au identificat pe un brailean, in vârsta de 39 de ani, din in timp ce comercializa cirese intr-o piata din municipiu, fara a detine documente de provenienta.         

Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda, in valoare de 500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990, iar cantitatea de 32 de kg de cirese, in valoare de 320 de lei, a fost confiscata si predata unei societati de profil, in vederea valorificarii.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>