Published On: vin, mai 19th, 2017

Politistii braileni au dat iama in Eurostil / A “plouat” cu amenzi si s-au confiscat articole de imbracaminte si incaltaminte de peste 28.000 de lei

Miercuri, 17 mai, in intervalul orar 10:00-12:00, politisti din cadrul Biroului Proximitate au desfasurat o actiune pe linia efectuarii actelor de comert ilicite, ocazie cu care la mai multe standuri din Eurostil, au fost gasite articole de imbracaminte care purtau marci identice sau similare cu cele protejate de lege.

Prin urmare, pe numele reprezentantelor societatilor, doua brailence, de 33 si 39 de ani, au fost intocmite dosare penale pentru comiterea infractiunii de punerea in circulatie a unui produs purtând o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice ori similare, in conformitate cu Legea 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice.

Au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor aproximativ 100 articole de imbracaminte si incaltaminte, in valoare totala de 28.665 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>