Published On: lun, mai 8th, 2017

Politia Locala Braila cauta director executiv / Concursul va avea loc la inceputul lunii iunie

Agentia Nationala a Functionarilor Publici va organiza in perioada urmatoare un concurs pentru ocuparea pe o perioada nedeterminata a functiei publice de conducere vacante de director executiv din cadrul Politiei Locale Braila. Aceasta functie a ramas vacanta dupa ce mandatul interimar al lui Georgica Tanase a expirat. Tanase a preluat aceasta functie dupa ce Traian Jipa s-a pensionat. Concursul se va desfasura pe 12 iunie 2017.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in unul dintre urmatoarele domenii: stiinte juridice, stiinte administrative specializarea administratie publica, stiinte economice, specializarea management, marketing; studii de masterat sau postuniversitare absolvite in domeniul administratiei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice, in conditiile legii; sa fie numiti intr-o functie publica din clasa I; vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice: minimum 3 ani; sa nu aiba in cazierul administrativ o sanctiune disciplinara neradiata, in conditiile legii; cunostinte operare/programare pe calculator – nivel baza.

Dosarele de inscriere la concurs se depun la sediul ANFP in termen de 20 zile si trebuie sa contina: formularul de inscriere, conform anexei nr. 3 la HG nr. 611/2008, modificata; copia actului de identitate; copiile diplomelor de studii si ale altor acte care atesta efectuarea unor specializari; copie de pe diploma de masterat sau de studii postuniversitare in domeniul administratiei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice; copia carnetului de munca sau adeverinta care atesta vechimea in munca si, dupa caz, in specialitate; cazierul administrativ.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>