Published On: mar, mai 9th, 2017

Podul peste Dunarea a generat disensiuni intre sociali democrati si liberali / Liberalii considera ca acest proiect este o realizare a Guvernului Ciolos

La sfarsitul lunii trecute, licitatia pentru proiectarea si executarea podului peste Dunare a fost publicata in Sistemul de Achizitii Publice(SEAP). Aceasta reusita a generat multe discutii contradictorii intre social democrati si liberali. PSD-istii s-au aratat foarte mandri de aceasta reusita, lasand impresia ca daca intr-un final podul va intra in contructie, meritul  intr-o proportie foarte mare este al lor. La randul lor, liberalii, prin vocea lui Cristian Busoi, secretarul general interimar al PNL, sustin ca decizia pentru proiectarea si executia podului a fost luata in perioada Guvernului Ciolos.

Totusi, un lucru il au in comun atat social democratii cat si liberalii, cand e vorba de reusite, toata lumea doreste sa-si asume meritele, dar cand se pune problema esecurile, nimeni nu si le asuma. Atat cei de la PSD, cat si cei de la PNL omit sa precizeze ca proiectul podului peste Dunare este adus in discutie aproape in fiecare campanie electorala de peste 20 de ani si nicioadata nu a devenit mai mult de un proiect de campanie, pana acum dupa cum se observa.

“Stiu ca la Braila unul dintre cele mai importante proiecte este acela al podului. In mod fals, PSD si actualul Guvern il prezinta ca pe un proiect sau realizare proprie. Cetatenii judetului stiu foarte bine ca este o decizie discutata de-a lungul multor guverne si luata in timpul Guvernului Ciolos. Acum doar s-a inceput implementarea si este doar primul pas, cel al studiului de fezabilitate. Vom fi foarte atenti la acest proiect si vom cere accelerarea tuturor procedurilor si implicarea mai mare a Guvernului, pentru ca este un proiect care va fi foarte benefic pentru aceasta regiune a tarii, nu doar pentru braileni”, a spus Cristian Busoi.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>