Published On: joi, mai 25th, 2017

Pietrele si dalele din beton noile atractii printre hotii braileni

In data de 23 mai, la ora 20:30, politisti din cadrul Politiei Orasului Faurei i-au surprins in flagrant pe patru barbati, cu varste cuprinse intre 27 si 51 de ani, toți din comuna Surdila Gaiseanca, in timp ce sustrageau, cu un tractor cu remorca,  o cantitate de aproximativ  2 tone  de piatra, de langa terasamentul caii ferate situate in zona orasului.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

In aceeasi zi, in jurul orei 14:00, politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Tichilesti au efectuat o perchezitie la domiciliul unui localnic, in varsta de 41 de ani, ocazie cu care au gasit pe aleea din curtea locuintei 20 de dale din beton, pe care acesta le-ar fi sustras, la data de 3 martie 2016, de pe un canal aflat pe raza comunei.

Dalele in cauza au fost ridicate de politisti in vederea confiscarii, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru furt.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>